29 Mayıs 2009 Cuma

Sağolun, iyi günler, yine bekleriz... :)


Dün sabah bindiğim otobüsün sevgili şöförünü çok takdir ettim. Çünkü her durakta yolcu indirirken "İyi Çalışmalar Arkadaşlar" diye gür bir sesle bağırmaktan hiç çekinmedi. Baktım sevgili Şöför Amcama kimse cevap veremiyor ( genelde insanlar orta kapıdan indikleri için - ki zaten şöförün cevap bekleme gibi bir durumu da yoktu. ), ben ön kapıya çok yakın oturduğum için oradan inerken "size de kolay gelsin" dememle birlikte "sağolunn yine bekleriz iyi günler" demez mi, zaten gülüyordum daha da güldüm..

Ne güzel işte, ne güzel bir elektirik veriyor insana.. Ne kadar mutlu iniyorsun işine, okuluna vs. gitmek için bindiğin otobüsten.. Şahsen bana öyle oldu..

İyi günler, iyi akşamlar, teşekkürler, sağolun kelimelerini kullanmayı da, karşımdakinden duymayı da çooo...k seviyorummmm..

7 yorum:

khaos dedi ki...

ayırmak gibi olmasın ama,
izmir'de de çoğusu boyledir,
binerken bile araçlara "hoşgeldiniz" edası vardır.

güzel bi elektrik.

Adsız dedi ki...

kesinlikle bunlar çok güzel, küçük ama insanı mutlu eden şeyler. fakat ne yazık ki artık kimse önem veriyor bunlara...

"PRETTYCOOL" dedi ki...

iYİ AKŞAMLAR,NASILSIN,UMARIM ÇOK KEYİFLİ BİR AKŞAM GEÇİRİYORSUNDUR,İYİ HAFTASONLARI DİLEYEREK YAZIMA SON VERİRKEN SANA MÜKEMMEL DE BİR PAZAR KAHVALTISI DİLİYORUM O ZAMAN;))

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Ben de okurken şöför amcanın söylediklerine ne güzel böyle insanlar var mı hala dedim,bu dilekler çok hoşuna gidiyor çünkü terazisin nihancım,hayatının her yerinde uyum huzur ve denge arıyorsun,ve uyum herşeyden daha önemli senin için hayatta,tıpkı benim için olduğu gibi...ben de bir teraziyim...

Nihan dedi ki...

Sevgili Digital Kelebek; Ege insanını seviyorum, çoğu güleryüzlü oluyor :))

Sevgili Merbe; Evet Merbecim artık ne yazıkki pek önem verilmiyor, aslında ne ki, bir, iki kelimeden ibaret, mutlu etmek hiç zor değil.. :))

Sevgili Prettycool; İyi günler, iyiyim sağol, sen nasılsın?? :)) Prettycoolcum güzel dileklerin için çoookk çokk teşekkür ediyorum.. Terazi burcu olmayı baskın bir şekilde yaşıyorum ben de ve bundan çok memnunum, dediğin gibi huzur ve denge gerçekten çok önemli benim için. Bol huzurlu günler diliyorum sevgili burçdaşım :))

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Beni de güldürdü amca :) Benim de hoşuma gidiyor böyle durumlar, daha çok yaşansa keşke.

Nihan dedi ki...

Sevgili Alışveriş Cini; Ah bir de yakından görseydin :)) Keşke canım keşke..